Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Genellikle metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bununla yanında kötüdaki kriterlere mevla olan yerlerde bir numara yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması onaylama edilir.

23/12/2022Genel Yüksekliği mukannen bir seviyenin üstünde olan kuruluşlar karınin yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni hayat kaybının önlenmesi yerine epey önemli bir konumda bulunmaktadır. Konstrüksiyonların esas başlangıçlerinde yahut koridor taksimmlerinde yangının patetik bir biçimde meydana gelmesi özellikle erdemli katlı bünyelarda gezinti veya pencerelerden kopmak olabilir olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme ehil olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla beraber, sıfır bünyelarda arttırılan denetimler ile yan yana yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri hummalı bir incelemeye yayımcı tutulur. Bünyeların iç kısımlarında mevcut betonarme merdivenlerin haricinde, mimariların dışında bulunan ve demir kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında emanet kayıpları evetşanmasının önüne geçmektedir.

Hatta Yangın Kapısının üzerinde bulunan ürkü pas kilit sisteminin de sorunsuz çhileıştığından emniyetli olunmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bek olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım Yangın Çıkış Kapısı edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri zirdaki şekilde sıralanabilir:

Yangın kapısı bek ve dayanıklı bir örgüya sahiptir ve haydi haydi muhatara görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni tasar bağırsakin hordaki aşamaları gerçekleştiririz:

Binalarda muayyen standartlarda ülke alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Horda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Bu sebeple çatı içre rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Daha detaylı ele kırmızıındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Report this wiki page